18 February 2008

guyon suroboyoan

bagi yang seneng guyon suroboyoan, aku kasih DL link

http://www.4shared.com/file/38149959/a4348670/Guyon_Suroboyoan.html

aku tidak mengarang sendiri, tapi aku comot dari beberapa link di internet..
karena full bahasa suroboyoan, disarankan bagi yang tidak bisa bahasa jawa, jangan pernah DL-ya, ga bakalan ngerti..
spt ni contonya..

Diuber Celeng

Sore-sore mari mulih angon, Bunali pethuk ambek Brudin. "Waras ta !! " jare Brudin ndhik Bunali.
"Waduh dino iki aku meh mati disruduk celeng " jare Bunali.
"Lho kok isok ngono, yok opo ceritone ?" jare Brudin.
"Mau awan iku aku pethuk celeng, terus tak garai, tak kileni ambek pring dhadhak nguamuk. Aku diuber-uber katene disrudhuk, untunge iku celenge bolak-balik tibo kepleset, dhadhi aku sempet menek wit klopo". jare Bunali.
"Waduh cik sereme, lek aku sing ngalami wis pucet kepuyuh-puyuh gak karuan" jare Brudin.
"Lho, aku iyo ngono, kon pikir celenge kepleset opo ?"

Seja o primeiro a comentar

MultiSearchEngine

Recent Comment

yirfan © 2008 Template by Dicas Blogger.

TOPO